Provocare (Ziua 29)

What is your mood today? Why?

Eu mereu am diferite tipuri de emoţii care pot să îmi schimbe dispoziţia.

Azi eu m-am simţit ciudat, fiindcă m-am trezit cam târziu şi nu mi-am băut ceaiul de dimineaţă (eu dacă în lunile octombrie-aprilie nu-mi beau ceaiul sau cafeaua dimineaţa mă simt ciudat toată ziua, de parcă ceva îmi lipseşte).

M-am simţit iritată când deja a 3-a oară cer cheia de la cabinetul Senatului, la care eu am acces liber, ca vicepreşedinte, de la doamnă nouă care stă la recepţie. Deja a 3-a oară îi spun că eu sunt Adriana şi îi spun că am mai luat cheia, că oricum noi suntem responsabili de ceea ce se întâmplă la senat şi că poate să se ducă să se uite pe panoul de onoare că eu sunt Adriana şi nu altcineva. Nu, dumneaei dă-i carnet că trebuie carnet.. off.. oare când o să mă ţină minte cine-s eu?!

La perechi ziua a trecut bine. Am făcut o bază de date şi alte exerciţii practici şi interogări, am răspuns la 3 perechi din 4, am recapitulat la info pentru BAC, a fost o zi activă, cu note bune, că de.. contează cunoştinţele mai mult, dar mai contează şi notele care le acumulăm.

La sfârşit de zi mi-am adus aminte de lucruri frumoase şi per total sunt fericită. Sunt fericită pentru că am avut o zi frumoasă şi pentru că nu a fost pierdută în zadar, dar am făcut lucruri bune.

Update: Dispoziţia mea brusc s-a schimbat din cauza unei acţiuni şi eu sunt supărată şi iritată şi… 🙁

PS: mâine ultima zi 🙁

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*