Provocare (Ziua 21)

Future tattoos?

Tatuaj? Nu e genul meu. Probabil niciodată nu aş avea curajul să îmi fac un tatuaj, dar nici că-mi trebuie curaj, căci nu mi-ar plăcea să tatuez ceva pe corpul meu pentru toată viaţa. Aşa că dacă voi avea cândva o izbucnire de dorinţă pentru un tatuaj, deşi nu cred că o să fie, mi-aş face unul temporar, care să dureze vreo lună, hm… măcar este aşa ceva?

Ce să mai spun?… idee nu am unde aş vrea să-l fac… chiar nu găsesc la moment nici un loc potrivit. Cât despre desen, trebuie să fie ceva foarte finuţ, urăsc tatuajele vulgare, mai ales pentru fete. Desenul preferat tot nu îl am, fiindcă nu caut aşa ceva, dar în scurtul timp pe care l-am dedicat azi căutării, am găsit doar un exemplu care cât de cât îmi place şi e cel de mai jos.

În cele din urmă, ar trebui să rezum propria părere, care spune că eu nu îmi voi face un tatuaj :D.

PS: Voi sunteţi pro sau contra tatuajelor? Dacă da, ce desen anume vă place?
PPS: au mai rămas 9 întrebări din provocare, stay tuned 😀

Comments

comments

10 Comments

  1. Te-am molipsit cu fluturi? 😀

  2. Daaaa! chiar da.De mica am vrut si cand am vazut la cineva imi sclipeau ochisorii :)..
    Vreau unul la ceafa :> .. primul :)) .. dupaia mai vedem .. :”> Sper sa ma lase la 18! 🙁

  3. foarte itneresant postul:)
    Eu mi-as face un tatuaj, unde, jos ,pe glezna. Si mic, ceva dulce si respingator inacelasi timp. Ceva sa ma reprezinte.. 🙂

  4. dragutz tatuaj…:)
    imi plac tatuajele..dar faptul ca e pentru toata viata ma sperie…:)daca mi-as face un tatuaj cred ca ar fi sau dupa urechiusha…sau la glezna..ceva micutz..buburuza,inimioara…ceva finutz cum ai spus si tu..:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*