Provocare (Ziua 16)

A bad habit that you wish you didn’t have.

Întrebările din provocarea aceasta ţin să dezvăluie tare multe despre mine. Vă place sau nu, it’s up to you, dar eu răspund.

Eu mă consider departe de a fi perfectă xD. Am încă mult de lucrat asupra mea, ceea ce fac mereu, mai mult sau mai puţin.

Primul lucru rău e că eu ador high heels-urile (dar nu le port foarte înalte, aşa mediu spre josuţ, sau chiar deloc). E o încăpăţânare de-a mea, fiindcă rar găsesc încălţăminte pe plac fără toc şi în plus aşa-mi place mie. Mă strădui să le folosesc mai rar, dar oricum mereu mă tentează şi da, ştiu că e rău.

Un alt lucru rău e că îmi asum prea multe resposabilităţi, iar câteodată devine chiar complicat să gestionez toate acţiunile. Dar, indiferent de câte nopţi cu puţine ore dormite am avut din această cauză, eu nu vreau să schimb ceva aici, fiindcă ştiu că capăt o mulţime de experienţă, chiar şi din cel mai mic task care îl am. Niciodată nu ştii de ce vei avea nevoie cândva 😉

Dacă ai deschis un subiect pe care eu îl cunosc, fii pregătit să mă asculţi. Nu îmi place să spun doar câte jumătate de frază despre ceea ce ştiu sau îmi place. Dacă am prea multă energie în ziua aceea, fii sigur că pe alocuri o să mă aprofundez în detalii. Dar, dacă nu te cunosc îndeajuns de bine, sau nu sunt în apele mele, o să mă rezum la date generale. Câteodată, în mod inconştient mai am şi darul de a întrerupe pe cineva, dar în ultimul timp parcă am scăpat de acest bad habit.

Eh.. şi mai sunt şi altele care le am, precis că am uitat ceva. Corectaţi-mă, dacă am greşit ceva xD

O seară bună!

PS: nimeni nu-i perfect, dar eu tind spre mai mult, tind spre dezvoltare personală, aşa că iubiţi-mă aşa cum sunt 🙂 :hugs:

Comments

comments

2 Comments

  1. hihi…”nimeni nu-i perfect, dar eu tind spre mai mult, tind spre dezvoltare personală, aşa că iubiţi-mă aşa cum sunt”…corect…cred ca nu prea avem din ce alege…asa te iubim 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*