Provocare (Ziua 15)

What would I find in your bag?

Mie îmi plac la nebunie accesoriile, pantofii şi genţile.
Şi dacă e să vorbim despre genţi, am câteva, aşa că lucurile mele circulă din una în alta.

Printre cele mai importante lucruri care se află în geantă sunt cheile, telefonul mobil, portofelul, buletinul de identitate şi poliţa de asigurare, carnetul de student şi ochelarii, de soare sau vedere, pentru miopie.
Apoi într-o mică gentuţă găsiţi serveţele umede şi uscate, parfum, oglinjoară, pieptene şi luci sau ruj de buze, gumă de mestecat sau caramele.
Destul de des am cablul pentru reîncărcarea telefonului, căşti şi aveam şi mp3-ul (până s-a stricat).
De obicei am cel puţin un pix la mine şi vreun caiet sau agendă, dar în zilele săptămânii, geanta are multe cărţi, mape şi caiete, care adunate cu toate au o greutate considerabilă.
Câteodată parcă mă iau la întrecere cu o colegă, fiindcă ori geanta mea, ori a ei e mai grea. Cel mai interesant e să te mişti dimineaţa în microbuz, cu o geantă plină de cărţi şi fleacuri printre mulţimea de oameni, când tu mergi înainte, iar geanta rămâne cu circa jumătate de metru în spate.

Ar mai trebui să menţionez că de cele mai multe ori la e dezordine în geanta mea, da, ştiu nu e o calitate bună, dar I’m being honest right now, şi încerc să fac curăţenie cât mai des posibil. Apropo, şi se spune că femeile care au dezordine în geantă sunt romantice, păi iată, o scuză bună pentru mine, care ar trebui să vedeţi voi dacă e adevarată şi se aplică şi în cazul meu sau nu xP.

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*