Provocare (Ziua 14)

What makes you different from everyone else?

Fiecare din noi e diferit prin felul său de a gândi, de a fi, de a arăta. Dar toţi împreună facem lumea mai frumoasă şi contribuim zilnic pentru a o îmbogăţi cu zâmbete, fericire şi idei noi.

Dacă ar fi să spun concret prin ce sunt eu diferită faţă de toţi alţii, ar trebui să relatez mai multe situaţii, care sunt sigură că o să vă plictisească, aşa că o să încerc să redau careva momente cheie într-un mod mai comic, deşi nu-s sigură că o să mi se primească.

Primul lucru care trebuie să-l ştiţi e că eu sunt diferită prin faptul că sunt lunatică. Da mai sunt mulţi ca mine, dar se vede că caracteristica lunatică îmi e sânge încă de la naştere, căci m-am născut seara. Şi uite aşa, eu prefer să lucrez, să citesc, rezolv probleme diferite, programez noaptea. Pot să stau până mai târziu noaptea, doar pentru a nu pierde acea jumate de oră de somn de dimineaţă care e cel mai dulce pentru mine. Niciodată nu am dormit până la ore târzii, dar somnul de la ora 6.30-8.00 e un must-do zilnic, doar în weekend. 😀

De ce încă-s diferită? Pentru că mie câteodată pot să îmi placă două lucruri total, radical opuse şi nici nu vă puteţi imagina cât e de greu să te decizi între acelea două. Nu agreez astfel de momente, dar oricum cumva, cândva, trebuie să facem asemenea decizii în viaţă.

Şi nu în ultimul rând, eu sunt diferită pentru că nu gândesc ca toţi, am ideile mele proprii, am principii, acţionez în modul meu, nu mă dau bătută şi încerc să capăt cât mai multă experienţă din orice întâmplare. Îmi place să fac planuri, cu toate că ele câteoată se năruie, dar şi asta e o învăţătură, înseamnă că există loc de mai bine şi poate ceva mai bun mă aşteptă în viitor.

Într-un final eu sunt diferită pentru că sunt eu, aşa cum şi tu eşti diferit pentru că eşti tu şi la fel cum este toată lumea, pentru că ea există. Dar trebuie să ţinem cont că oamenii trebuei să coordoneze, să interacţioneze între ei, fiindcă doar împreună putem face lumea mai frumoasă.

Ne vedem mâine cu un nou articol.

PS: ah da, v-am spus că insectele au ceva cu mine, în special ţânţarii care vara roiesc în jurul meu xD păi da, eu sunt diferită fiindcă mă iubesc ţânţarii.. ce păcat că eu nu le pot răspunde la fel…

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*