Provocare (Ziua 13)

Nicknames you have: the story behind them?

Primul meu nickname a fost prin clasele primare. Nu ştiu cum, de ce, de unde, dar băieţii noştri au pus nickname-uri tuturor fetelor, în baza unui desen animat. Astfel, eu m-am ales cu Rasamaha, cică cineva care avea ghiare în desen animat o.O. Nu l-am privit, nu ştiu despre ce e vorba, dar oricum nu am prea atras atenţia. Ah da, cineva din colegele mele avea nickname-ul Arachire, tot alcătuit de colegii noştri :D.

La gimnaziu parcă nu am avut eu nickname-uri, sau cum s-ar spune, nu ştiam eu să fi avut.

Apoi, într-o vară, jucam volley lângă casă. Ca de obicei, toate gâzele, insectele au ceva cu mine de nu-mi dau niciodată pace, ori sângele, ori eu, ori nu mai ştiu eu ce e prea dulce şi ele nu-mi pot rezista. În seara aceea, se legase un fluture de mine, mare şi negru, ce nu îmi permitea să joc. Eu încercam să îl alung cu mâinile, evident lumea iniţial nu a înţeles ce se întâmplă, dar apoi totul e devenit clar şi mereu cuvântul fluture trebuia să fie prezent când eram şi eu, ţin să atenţionez să nu era cu nici un alt sens ascuns şi rău. Nu te pui cu natura şi vieţuitoarele ei ;).

Ultimul meu nickname a intervenit în nişte circumstanţe foarte interesante petnru mine. Se începuse totul de la asociaţii din numele şi prenumele. Unele versiuni se primeau prea comice ca să le păstrez (MadiQ, Adiq, etc), dar de unde şi până unde nu’ş cum m-am ales cu Adrenalina. Foarte unusual a fost schimbarea şi iar au apărut situaţii hazlii. Anyway, în final cred că trebuie să fiu recunoscătoare pentru ideea propunerii nickului şi persoanei de la care noi l-am derivat. Dacă v-aţi regăsit printre aceste rânduri, vă mulţumesc.

Cam asta a fost pe azi, Vă doresc o săptămână cât mai uşoară şi mult succes!

Comments

comments

7 Comments

  1. Pfaii,eu am avut la nickname-uri,fratee :)) ..
    Intai,in generala,a fost emo sau tokio hotel,chestii legate de rock,emo,etc :))
    Apoi,evident am devenit piti,blondi :))..
    Acuma (din cauza parului) sunt Ariel :)) … ;;)

  2. funny…si eu am un fel de nickname…MITZU…:) cica e legat de pisica…si de numele meu “mâţu”…:) mie imi place…:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*