Provocare (Ziua 10)

A letter to someone who has hurt you.

Smle

Dragă persoană X,

Probabil niciodată nu aş fi crezut că o să mă răneşti mult şi frecvent.

Probabil una din cauze e că şi tu, persoană dragă, şi eu suntem două încăpăţânate fără margini, asta chiar generează multe dintre neînţelegerile noastre, dar oricum sunt aspecte pe care tu le amplifici. Şi deşi eu nu cedez şi sunt fermă pe poziţia mea, aici cel mai des pot să cedez, fiindcă totuşi ţin la tine.
Uneori, cedez fiindcă ştii că nu îmi plac conflictele, de aceea le evit pe cât posibil, dar pe lângă asta, mai cedez şi fiindcă tu mereu ai pe cineva care să te susţină alături în acel context, dar eu nu.
Ar trebui să ştii că cel mai mult mă rănesc frazele tale, cuvintele spuse total greşite şi evident că mai ai şi darul de a-mi da ziua peste cap în sensul mai rău al expresiei, datorită faptului că ţie ceva nu îţi place.
Câteodată aş vrea să comunicăm mai mult, dar niciodată nu am avut destulă încredere, iar când vreau să fac asta, mereu intervii tu cu ceva care mă opreşte.

Câteodată se umple paharul de nervi, apoi se mai goleşte şi ne întoarcem la început.

Când începusem să scriu articolul doream să scriu ceva mai mult, dar mi-am dat seama că nu are rost, pentru că oricum eu voi uita tot ce a fost rău şi îmi voi aduce aminte doar de lucrurile bune, aşa că contrat aşteprătilor unora, îţi doresc tot ce-i mai bun fiindcă fiecare din noi merită ce e mai bun şi îţi mulţumesc.
Îţi mulţumesc pentru că cu tine am învăţat multe lucruri, am crescut şi cel mai important mi-am format careva reguli în plus pe care eu NU o să le FAC.

PS: Cu timpul ne aducem aminte doar de lucrurile bune, aşa că tot ce a fost, ce am suferit, a fost o parte din noi care ne-a ajutat să creştem, dar acum trebuie să privim cu zâmbet spre viitorul luminos.

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*