Keep dreaming. Keep smiling. Keep fighting

Keep dreaming. Keep smiling. Keep fighting and life will give you all the precious moments that you ought to have.

 

Mi-au venit în cap aceste cuvinte după ce am privit un film, care nu prea are tangenţă cu ceea ce e scris în continuare. Dar cum fiecare idee are un început, filmul a fost impulsul necesar care a dus la scrierea articolului.

 

Keep dreaming. Always. Toţi avem vise, dorinţe, care de care mai ciudate. Unele se îndeplinesc, altele nu, şi ne creăm uneori impresia că viaţa nu mai e la fel de frumoasă dacă nu am realizat ceva. Indiferent de ceea ce ni se întâmplă, nu trebuie niciodată să încetăm să visăm. Visele noastre sunt cele care ne alimentează cu puterea necesară de a începe mereu o nouă zi, de a duce la capăt toate planurile noastre, de a ne crea un viitor frumos. Dacă încetăm să visăm, încetăm să existăm ca personalitate, încetăm să trăim.

 

Keep Smiling. Life is beautiful. Ne alimentăm cu bună dispoziţie din toate lucrurile pozitive care ne înconjoară, dar trebuie să învăţăm că şi lucrurile rele au un aspect mai bun, care poate fi descoperit dacă le privim dintr-un alt unghi. Trebuie să învăţăm să zâmbim în orice situaţie, fiindcă  zâmbetul ne dă o forţă de viaţă inexplicabilă, iar zâmbetele din cele mai dulci momente le vom ţine minte toată viaţa. Vor fi nişte momente nostalgice în oceanul evenimentelor trecătoare. Vor fi nişte oaze de linişte în deşertul vieţii.

 

Keep fighting. Keep fighting for what you love. Acest lucru pare a fi cel mai complicat de realizat în contextul unei actuale jungle urbane. O junglă în care fiecare luptă pentru a obţine ceea ce e mai bun, călcând în picioare pe orişicine, chiar şi pe aproapele său. E dur, e greu şi e trist să vezi aşa ceva. Oamenii au ajuns să fure momentele de pace şi linişte ale altcuiva fără a avea o cauză bine determinată. Sau poate eu nu înţeleg acea cauză. Poate nu e în firea mea să înţeleg de ce uneori trebuie să fie atât de dur. Poate… Poate există loc de mai bine, deşi nu ştiu când va fi realizabil acest ‘’mai bine ‘’.

 

Totuşi continui să visez. Continui să zâmbesc. Mă bucur de viaţă şi de momentele frumoase. Iar atunci când cad jos, mă ridic şi continui să Lupt.

Comments

comments

2 Comments

  1. inspirational postu’. we must keep going on. te inteleg in ce priveste ne-tangenta cu filmul. uneori ma inspira cele mai ciudate filme sau seriale.

    • poate e din cauză că anume în ele găsim cele mai ciudate idei, care ne fac să reflectăm asupra unor lucruri generale.. ne fac să realizăm că viaţa e cu mult mai complicată decât credeam, dar atât timp cât suntem puternici, o putem trăi cu brio 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*