Despre oameni

E trecut de miezul nopţii…

Nici nu am observat cât de repede a trecut timpul ieri.. căci deja e azi – o nouă zi. O zi care sper să fie mai bună şi mai nebună în sensul bun al cuvântului. O zi care să mă bucure cu feţe vesele şi oameni buni… toate astea peste câteva ore.

Dar acum la miez de noapte, realizez că mi-a fost dor de nopţile nedormite, de care am parte tot mai mult în ultimul timp din diferite motive. Mi-a fost dor de cărţi, pe care am început să le citesc ca o persoană însetată de viaţă pentru că mi-au lipsit. Mi-a fost dor de eu-l meu care se pierduse undeva în timp şi spaţiu, trăind într-o lume paralelă a cunoaşterii şi mi-a fost dor de oameni – oamenii dragi mie.

Mi-a fost dor de ei şi de frânturile de gânduri pe care le împărtăşeam pe la miez de noapte, la o ceaşcă de ceai (cafea) sau pe un chat – nu de alta, dar nu putem trăi fără IT şi mi-a fost dor de blog.

Mie-mi plac enorm de mult oamenii. Îmi plac, pentru că fiecare dintre noi are ceva special, fiecare dintre noi are visele lui şi o forţă enormă de a lupta pentru ele. Există oameni care nu au dorinţa de a lupta, există oameni care nu vor să profite de oportunităţile care li se ivesc în cale şi există oameni cărora le este frică. Există oameni care trăiesc aceste stări, dar ei mai au şi o dorinţă enormă de a reuşi, de a oferi tot ce e mai bun pentru a ajunge acolo unde vor. Eu admir oamenii care luptă pentru visele lor şi nu se dau bătuţi. Eu admir oamenii care se bucură de viaţă şi îi îndrumă pe cei dragi. Eu admir oamenii care zâmbesc, te îmbrăţişează sincer şi te încurajează să lupţi pentru visele tale.

Ieri am revăzut un omuleţ drag mie – alături de care am petrecut momente frumoase, am împărtăşit gânduri frumoase şi am vorbit despre vise măreţe. Eu ştiu că noi o să luptăm pentru ele şi sper că le vom realiza cu succes cât mai curând posibil şi vom ajunge acolo unde ne dorim, fiind fericiţi şi împliniţi, căci de – fiecare trebuie să viseze şi să lucreze din greu pentru visul său.

Eu mai ştiu că atât timp cât tu îţi doreşti ceva cu adevărat şi vei profita de toate oportunităţile care ni se oferă, toate planurile noastre se vor aşeza încet pe paginile cărţii noastre.Fiecare dintre noi are o poveste de trăit, o poveste de scris – despre vise, impliniri, dezamăgiri… o poveste despre noi – despre oameni…

Comments

comments

4 Comments

  1. frumos să citeşti gîndurile cuiva înşirate atit de bine, aşa cum le-aş înşira şi eu la rîndul meu. şi mi-ai luat-o înainte ^_^

  2. imi place cand cneva scrie ceea ce intr-addevar gandeste si nu incearca sa fie falsa )

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*