Cirque du Soleil – Alegria

Frumosul poţi să-l găseşti în cele mai banale lucruri, în locurile unde te aştepţi cel mai puţi. Iar atunci când îl găseşti, sufletul ţi se umple de fericire.

Eu am descoperit o mică comoară de ”frumos” citind blogul lui Andrei în articolul în care el povestea despre Cirque du Soleil şi showul Alegria. M-a intrigat şi am spus că o să privesc înregistrarea numaidecât, ceea ce am şi făcut, iar acum pot spune deschis că a meritat. Show-ul impresionează prin abordare, tematică, actorie, muzică live şi acrobaţii. Evident, faptul că eu am privit înregistrarea show-ul scade din expresivitatea lui, dar nevertheless, a fost amazing.
Îi mulţumesc lui Andrei pentru că mi-a trezit curiozitatea şi că a împărtăşit frumosul şi cu noi.

***
Eu ador momentele când mă compleşeşte un amalgam de emoţii. Emoţii pe care de multe ori nici nu le pot defini ca atare, dar care îmi dau senzaţie că sunt vie, că trăiesc şi că mă simt mai împlinită decât în orice altă împrejurare. Alegria mi-a oferit acest mic extaz şi amintiri frumoase pe care le voi purta cu mine mereu.

Pentru cei care vor să privească show-ul, puteţi afla mai multe detalii despre tour dates aici, iar pentru cei care nu pot să ajungă la spectacolele live, vă recomand această înregistrare.

Take care,
Adriana

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*